X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El programa 'Nexes' ofereix atenció a la soledat no desitjada de persones grans


Per a més informació sobre aquest servei podeu trucar al telèfon 93 791 17 49 o adreçar-vos a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Nexes


La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal del Maresme, ha posat en marxa el programa 'Nexes', un projecte que té com a objectiu conèixer i acompanyar a les persones grans que se senten soles o aïllades, per mitjà d’una atenció individualitzada amb la finalitat de revertir aquesta situació i millorar el seu benestar.

Nexes s’adreça a persones més grans de seixanta-cinc anys que visquin soles i es trobin en situació d’aïllament social o que expressin sentiment de solitud. A partir de les dades de les quals disposa la Regidoria de Benestar Social, s’ha fet una selecció de persones per poder atendre-les amb la voluntat que Nexes es consolidi com un servei municipal més.

La detecció de les persones que pateixen soledat es fa a través d’unes entrevistes al domicili de les persones grans seleccionades. Les entrevistes permetran valorar si aquesta persona pateix soledat i conèixer el seu context per valorar les seves preferències i necessitats.

Segons ha explicat l'alcalde, Javier Sandoval, 'per dur a terme aquest programa és important corresponsabilitzar al conjunt de la població, implicar serveis, equipaments, entitats, comerços de proximitat i farmàcies fent difusió del programa i detectant situacions d’aïllament posant-les en coneixement de la Regidoria de Benestar Social a través del  telèfon  93 791 17 49'.

Tota la informació sobre el programa 'Nexes' es pot consultar AQUÍ.


Díptic Nexes

Díptic Nexes

Fitxer: Diptic_NEXES.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 674.43 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^