Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La piscina municipal allarga la temporada fins l'1 d'octubre
En principi tancava el dia 11 de setembre


Un total de 522 veïnes i veïns gaudeixen de les instal·lacions de la piscina a cost zero.

Piscina Municipal

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha decidit allargar la temporada de la piscina municipal del nostre poble fins a l'1 d'octubre, d’aquesta manera els veïns i veïnes podran gaudir de la instal·lació durant més dies, ateses les temperatures atípiques que encara es continuen registrant.

L'equipament obrirà tots els dies. L'horari serà de 10.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres i de 10.00 a 20.30 hores els caps de setmana i dies festius.

Cal recordar que l'obertura de la temporada estival a més de ser un atractiu per als banyistes també suposa la contractació de personal per part de l'Ajuntament i que per poder allargar fins al dia 1 d'octubre cal adequar el contracte.

Podem ressaltar que aquest estiu s'ha incrementat considerablement el nombre d’usuaris en les piscines municipals, circumstància que a més de a les altes temperatures, també es deu als preus populars dels abonaments. Sense comptar els tiquets d’ús diari que es venen a la taquilla, l’Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament ha emès un total de 725 abonaments per a accedir a la piscina municipal, dels quals 512 són de pagament i 213, de franc, per als infants de fins a 8 anys i les persones de més de 65, pensionistes i jubilades. Pel que fa a les entrades gratuïtes, cal sumar-hi les 309 persones empadronades al municipi que disposen de la targeta de bonificació del bus urbà, amb la qual també poden entrar a l’equipament sense pagar.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^