www.svmontalt.cat


La ràpida actuació policial va permetre, el 18 d'agost,  estabilitzar a la persona accidentada fins l'arribada dels serveis sanitaris.


Reconeixements agents policia


L'alcalde, Javier Sandoval, acompanyat del regidor de Governació, Javier Granados, ha felicitat públicament aquest dimarts l'acció policial que va permetre salvar la vida d'un veí del poble a mitjans del mes d'agost.

Segons l'informe del servei, el 18 d'agost la policia va rebre un avís del servei d'emergències 112 alertant que un ciclista havia patit un accident a l'avinguda Supermaresme. La Policia Local va desplaçar una patrulla fins al lloc dels fets on els agents van prestar els primers auxilis a l'home accidentat amb la qual cosa van aconseguir estabilitzar-lo fins l'arribada dels serveis sanitaris -una ambulància i un helicòpter medicalitzats-, que el van traslladar a l'hospital. El sinistre també va requerir la intervenció d'una dotació de bombers.

La ràpida i eficaç intervenció dels agents en col·laboració amb altres serveis d'emergència va ser determinant per salvar la vida de l'home que, segons ens informa la família, ja ha tornat a casa on continua recuperant-se de les lesions.

L'acte ha tingut lloc a la Sala de Sessions de la casa de la Vila, i ha comptat amb l'assistència dels dos agents, Ivan Nieto i Javier Sánchez, que han estat acompanyats de les seves famílies, i del cap de la Policia Local, Josep Bellonch.


Reconeixements agents policia


Reconeixements agents policia

Publicat el 12.09.2023