X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fomentant les connexions entre professionals autònoms/es


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en el marc del desplegament de les línies estratègiques del Pla Director de Promoció Econòmica, ha posat en marxa un Cens Municipal d’Autònoms, una eina adreçada a persones que treballen per compte propi i pensada per a donar visibilitat al seus negocis, afavorir enllaços amb col·laboradors/es i difondre les darreres novetats que tenen lloc al municipi en l’àmbit dels negocis.

Podeu unir-vos a aquesta iniciativa emplenant aquest  FORMULARI

D’altra banda, si ets professional autònom/a i tens un negoci a Sant Vicenç de Montalt, uneix-te al grup de Linkedin Sant Vicenç Professionals.

Banc de Talent

Vols conèixer possibles col·laboradors i/o partners? Vols estar al dia dels ajuts pel teu negoci i tenir més visibilitat? Vols assabentar-te de les novetats empresarials a Sant Vicenç? Si ets un/a professional amb iniciativa, vols fer créixer el teu negoci i estar ben connectat/da, apunta’t al grup Sant Vicenç Professionals. Generarem negoci, connectats amb properes xerrades de Networking actives i professionals. A Sant Vicenç, no estàs sol/a!. Uneix-te directament al grup a Linkedin: Sant Vicenç Professionals.


grup Linkedin

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^