Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest dissabte, torna la Santvi Fest al parc dels Germans Gabrielistes


A partir de les 11 de la nit, els DJ de Flaix FM, Edgard Manchado, Sergi Domene i Héctor Ortega, li posaran la cirereta al pastís amb la millor música de ball del món amb un estil únic, inquiet, inconformista i amb un format original.

IMPORTANT: els i les joves d'entre 14 i 18 any necessitaran autorització del pare/mare/tutor/a per poder accedir al recinte de la festa.

  Autorització menors de 14 a 16 anys   Autorització menor de 16 a 18 anys  

Faix FM Santvi Fest 2023

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja ho té tot a punt per la Santvi Fest 2023, un esdeveniment que se celebrarà el dissabte 23 de setembre a partir de les 17.30h i fins a la matinada al parc dels Germans Gabrielistes.


La Santvi Fest englobarà una fira comercial i d'entitats; activitats lúdiques per a tots els públics, rocòdrom, brau mecànic, jumping i tallers; zona de restauració i karaoke amb música en directe de la Karaokes Band. La cirerereta al pastís, la posarà a partir de les 11 de la nit, la sessió dels DJ de Flaix FM, Edgard Manchado, Sergi Domene i Héctor Ortega, amb la millor música de ball del món amb un estil únic, inquiet, inconformista i amb un format original.

 PUNT LILAEn el marc de la campanya ‘A l'estiu no tot s'hi val, prou agressions!’, la Santvi Fest també comptarà amb un Punt Lila per sensibilitzar a la ciutadania sobre les violències masclistes i atendre les persones que puguin necessitar ajuda davant una agressió.

Recordem que, a més del Punt Lila, Sant Vicenç també disposa d'una xarxa d'Espais Segurs, que són establiments que acullen i activen l'atenció d'urgència quan es produeix una agressió sexuals o LGTBIfòbica.

MAPA D'ESPAIS SEGURS


Us esperem aquest dissabte, al parc!

 

Santvi Fest 2023

Flaix FM Santvi Fest 2023

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^