X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Marxa popular contra la violència masclista
Termini d'inscripció ampliat fins al 22 de novembre


La Marxa popular contra la violència masclista està organitzada per les regidories d’Igualtat dels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d’Estrac, i s’inclou en el programa d’actes organitzats amb motiu del Dia Internacional per l’erradicació de la violència vers les dones – 25N.

samarretes 25N



Sota el lema ‘Caminem contra la violència masclista’, les 3Viles s’uneixen per lluitar contra la violència masclista organitzant una caminada popular que transcorrerà per Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt. Hi haurà dos recorreguts: un de 7km i un altre de 3Km.

La sortida del recorregut llarg es donarà a les 9 h des de la plaça Sant Pere de Llavaneres; la marxa seguirà pel Port Balís i continuarà pel passeig marítim fins arribar a l’hotel Colon de Caldetes. Riera amunt, els i les participants arribaran a l’esplanada de Can Muntanyà, on estarà ubicat l’avituallament. Des d’aquest mateix punt, es donarà la sortida del recorregut curt. La ruta continuarà pels carrers de Caldetes fins arribar a la rotonda del restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç, des d’on s’enfilarà l’avinguda Sot del Camp i el camí del Padró per arribar a la zona esportiva, on finalitzarà la marxa. 

 Recorregut de la marxa 

Cada persona participant a la caminada tindrà una samarreta commemorativa del 25N de regal que li serà lliurada el mateix dia de la Marxa. 

Us podeu inscriure a la Marxa fins al 22 de novembre, emplenant aquest FORMULARI

Si voleu participar com a voluntaris/àries en l’organització i el desenvolupament de la Marxa (distribució de les samarretes, suport durant el recorregut i en l’avituallament...) empleneu aquest FORMULARI.

 ACTIVIATS A L'ENTORN DE L'AV. TONI SORS

Les activitats tindran continuïtat a l’entorn de l’Av. toni Sors, concretament al camp de futbol i al pavelló on es disputaran els partits de futbol i bàsquet femení. Prèviament, les regidores d’Igualtat de les 3Viles llegiran el manifest i donaran pas a l’actuació del grup Àvalon, un trio en clau de dona format per Carla Motis (guitarra), Marta Costa (percussió) i Laura Carreras (veu i baix). 

Àvalon posarà veu i ritme a diferents temes d'intèrprets i compositores per visibilitzar el paper de la dona en la música de les últimes dècades, oferint un repertori format per composicions de dones, cançons de temàtica feminista i versions que evoquen a la figura de la cantant. Interpretaran diversos gèneres i estils, recordant i fent un homenatge a grans artistes com Ella Fritzgerald, Billie Holiday, Nina Simone, Mercedes Sosa, Janis Joplin, Aretha Franklin entre d'altres.... 

I mentre zona la música en directe, podrem gaudir de la gastronomia  que oferiran diverses foodtrucks.

A més a més, podrem comptar amb la col·laboració de l’Associació Sí Dona, servei integral a la dona de Sant Andreu de Llavaneres. Una associació sense ànim de lucre creada l’any 2017 i formada per un grup de dones que, voluntàriament i a través de la seva experiència professional, lluiten contra les violències masclistes i la desigualtat i donen suport, acompanyament i empoderament a totes les dones en general, fomentant la seva participació a tots els àmbits de la societat. 

L’Associació Sí Dona, tindrà un estand a l’arribada de la Marxa on podeu consultar tots els seus projectes i, si ho desitgeu, hi  podeu col·laborar fent una donació. Aquesta és una manera molt senzilla de donar suport a la causa. La millor manera de que aquestes iniciatives tinguin èxit és que la comunitat participi activament. És una forma fàcil i eficient de contribuir a la gran feina que fa l’Associació SI DONA, Servei Integral a la Dona.


Marxa 25 N

Marxa 25N

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^