X
Preemergèrcia sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament obre una enquesta per copsar la situació del municipi quant a participació ciutadana


La participació ciutadana és una pedra angular de la gestió municipal i un compromís ferm de l'Ajuntament amb una administració oberta i transparent.

Podeu respondre l'enquesta fins al 25 de novembre en aquest ENLLAÇ

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt reafirma el seu compromís amb la participació ciutadana i la transparència en la gestió municipal. Amb l'objectiu de conèixer a fons les inquietuds i les opinions dels veïns i les veïnes, el govern municipal posarà en marxa una sèrie d'iniciatives que busquen involucrar activament a la ciutadania en la presa de decisions que afecten a la comunitat.

En aquest sentit, l'Ajuntament obre una enquesta que abastarà una àmplia gamma de temes d'interès local. Aquesta enquesta proporcionarà una plataforma perquè la ciutadania pugui expressar les seves opinions i preocupacions, donant lloc a una visió més àmplia i completa de les necessitats de la comunitat. Es podrà contestar l’enquesta fins al 25 de novembre a través d’aquest ENLLAÇ

A més a més, també s’organitzarà una sessió participativa, en la qual es convidarà a tots els santvicentins i les santvicentines a compartir les seves idees i punts de vista de manera directa. Aquesta sessió serà una oportunitat única per a un diàleg constructiu i obert, i contribuirà a establir una comunicació més estreta entre l'Ajuntament i la ciutadania. La sessió participativa tindrà lloc el proper 9 de novembre a les 19h al Centre Cívic El Gorg.

A través d'aquestes iniciatives, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt busca aconseguir que l’administració local sigui més propera als veïns i les veïnes, centrada en les necessitats i inquietuds de la comunitat. L'objectiu final és treballar colze a colze amb el veïnat per millorar la qualitat de vida al municipi i assegurar que les decisions adoptades reflecteixin les seves opinions i interessos. La participació ciutadana és una pedra angular de la gestió municipal i un compromís ferm de l'Ajuntament amb una administració oberta i transparent.Imatge inexistent

Imatge inexistent

Enquesta ciutadana

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^