X
Preemergèrcia sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El cap del  Serveis Territorials de Territori a Barcelona visita Sant Vicenç de Montalt


Les inundacions que pateix la zona de les Ànimes a la N-II quan plou, la millora de les connexions entre el nucli històric i la zona litoral i la necessitat d’habitatges de protecció oficial han estat tres de les qüestions que l’alcalde, Javier Sandoval, ha posat sobre la taula durant la reunió amb Emili Mató.

Visita cap Serveis Territorials


Aquest dijous al matí, el director dels Serveis Territorials de Territori a Barcelona, Emili Mató, ha visitat Sant Vicenç de Montalt i s’ha reunit amb l’alcalde, Javier Sandoval, per tractar l’estat i l’avenç de diferents temes relacionats amb urbanisme, mobilitat i habitatge. A la reunió, que s’ha produït a l’Ajuntament, també hi han assistit la 3a Tinent d’Alcaldia, Matí Pérez, i l’arquitecte municipal, Nicolau Maluquer.


Visita cap Serveis Territorials 
Les inundacions que pateix la zona de les Ànimes a la N-II i els passos soterrats que donen accés a la platja quan plou, la millora de les connexions entre el nucli històric i la zona litoral i la necessitat d’habitatges de protecció oficial han estat tres de les qüestions que l’alcalde ha posat sobre la taula.

La cita d’avui també ha servit per abordar altres temes importants com l’estat en què es troba l'elaboració del POUM, la millora del servei del transport públic a Sant Vicenç o el projecte de millora del passeig marítim.

Finalment, Sandoval i Mató s’han desplaçat per veure in situ  algunes de les zones on hi ha detectades deficiències i també aquelles altres on s’hi haurien de realitzar treballs de millora.

La reunió mantinguda és una mostra més del compromís del cap dels Serveis Territorials, Emili Mató,  i de l’alcalde, Javier Sandoval, de continuar treballant per materialitzar els temes tractats.


Visita cap Serveis Territorials

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^