X
Emergència per sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fem un cafè... i parlem! Propera trobada informal amb l'alcalde, el 5 de marçLes trobades informals amb l'alcalde, Javier Sandoval, seran sessions obertes a la ciutadania per xerrar de manera distesa sobre qüestions del poble.

 

Amb l’objectiu de fomentar una relació més propera entre la ciutadania i l’Ajuntament, es posa en marxa la iniciativa ‘Trobades amb l’alcalde’, un cicle regular de converses informals i disteses amb l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, per xerrar i debatre sobre temes candents del poble tot prenent un cafè o una beguda. L’objectiu d’aquesta proposta és conèixer de primera mà les principals inquietuds dels veïns i veïnes del municipi, així com respondre, de manera distesa, les qüestions que plantegen. Durant la trobada, s’oferirà un intercanvi de punts de vista amb una recollida d’inquietuds, preocupacions, crítiques i propostes de la ciutadania.


Les trobades tindran lloc el primer i tercer dimarts de cada mes, a les 19.30 hores, al despatx d'Alcaldia (C/ Sant Antoni, 13). Totes les trobades són obertes al conjunt de la ciutadania.

 TROBADES  FEBRER, MARÇ I ABRIL 2024

  • 6 de febrer
  • 20 de febrer
  • 5 de març
  • 19 de març
  • 1 d'abril
  • 16 d'abril


Per assistir a les trobades amb l’alcalde cal inscripció prèvia, que podeu fer:

Les places són limitades, i es preveu que hi puguin assistir un màxim de 6 persones per sessió. 

Apunteu-vos-hi!


Trobades informals amb l'alcalde

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^