X
Emergència per sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Convocats els Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt
Presentació d'obres: fins al 30 de març de 2024

Fins al 30 de març, es pot participar en una nova edició dels Jocs Florals, certamen literari que organitza l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i premia les millors obres escrites per persones residents o vinculades al nostre poble. Com en edicions anteriors, els treballs que es presentin hauran de ser individuals, escrits en català i inèdits i es dividiran en les modalitats de prosa i poesia per categories segons els grups d’edat: en el grup A de 6 a 8 anys, en el grup B  de 9 a 11 anys, en el grup C de 12 a 14 anys, en el grup D de 15 a 18 anys, en el Grup E de 19 a 25 anys, i en el grup F a partir de 26 anys.

Pel que fa als premis, els participants dels quatre primers grups (A, B, C i D) rebran un val de 50 € per bescanviar per llibres. El val pels guanyadors dels grups E i F tindrà un valor de 100 €. També hi haurà premis pels segons classificats de cada categoria, de participació per als centres educatius i als millors microrelats, relats breus per a persones amb diversitat funcional i rodolins més fins.

El veredicte es farà públic el 20 d’abril, en el marc de la Festa de les Lletres. L’Ajuntament, a més, enviarà les obres premiades a la fase comarcal de la Mostra Literària del Maresme perquè també hi entrin a concurs. 

Consulteu les bases de la convocatòria en aquest document:


Bases Jocs Florals 2024

Bases Jocs Florals 2024

Fitxer: bases_jocs_florals2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 165.83 kBJocs Florals 2024

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^