Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obertes les inscripcions per a la 2a Fira de Dones Emprenedores
L'esdeveniment tindrà lloc el diumenge 10 de març a l'Av. Toni Sors



Les dones emprenedores i/o entitats que treballin en l'àmbit de la igualtat que desitgin participar-hi disposen fins al 23 de febrer per fer la inscripció emplenant aquest FORMULARI. Les peticions s’atendran per rigorós ordre d’arribada i es prioritzaran les dones emprenedores locals (artesanes, producció pròpia, ecològica ...).

La 2 Fira de Dones Emprenedores se celebrarà el proper diumenge 10 de març en el marc dels actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt té per objectiu donar visibilitat i posar en relleu el talent de les dones emprenedores de les 3 Viles. La fira s'instal·larà a l'Avinguda Toni Sors i es podrà visitar de 10 a 15 hores.

Si la primera edició de la fira es va centrar en les dones emprenedores de Sant Vicenç, enguany la participació s’ha fet extensiva també a les dones de Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d’Estrac, així com a totes aquelles entitats i associacions de les 3 Viles que tinguin entre els seus objectius el desenvolupament de projectes d’igualtat de gènere i de diversitat sexual, afectiva i de gènere.

La inscripció per a participar-hi ja està en marxa i aquelles persones interessades han d’emplenar aquest FORMULARI. El termini finalitza el divendres 23 de febrer.

Les peticions s’atendran per rigorós ordre d’arribada i es prioritzaran les dones emprenedores locals (artesanes, producció pròpia, ecològica ...).

Per a qualsevol consulta relacionada amb aquesta fira, podeu enviar un correu a mjcucurull@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^