Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç surt al carrer per celebrar el Carnaval


El Carnaval va tornar a celebrar-se a Sant Vicenç de Montalt i ho va fer amb una gran desfilada presidida pel Rei Carnestoltes i els carrers plens de gent per veure-la passar.

Carnaval 2024


El Rei Carnestoltes, escoltat pel seu seguici disfressats amb vestits d’època, va encapçalar la rua i des del capdamunt de la seva carrossa va llegir el seu pregó, tot animant a la gent a celebrar el Carnaval i gaudir de la festa.

Les ganes de gresca van deixar-se notar durant tot el recorregut de la rua, en la què grups familiars i comparses van desfilar des de la plaça del Poble fins al Centre Cívic El Gorg, acompanyats de molta gent de públic que també va acudir-hi amb la seva pròpia disfressa. La música i el ritme van anar a càrrec de la batucada de Nexart Percussion, finalista de Got Talent 2021.

La festa va continuar, després, al Cívic amb berenar, música, animació i el repartiment de premis del Concurs de disfresses. D’entre els infants, grups i comparses que van participar en el concurs, el jurat de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, integrat per membres de la comunitat educativa i dels teixit associatiu local, va premiar a:

  • Individual infantil: Olivia Borda.
  • Familiar: Grup de Patrícia Joaquinet
  • Comparsa: Grup de Marc Martí

El premi en la categoria individual adult va quedar desert.

Gràcies a tothom que ho ha fet possible! L’any vinent més i millor!


Carnaval 2024

Carnaval 2024


Carnaval 2024

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^