X
Emergència per sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sessió de retorn a la ciutadania dels resultats del procés de diagnosi de l'estat de la participació ciutadana


El dijous 22 de febrer, a les 19.30 h a la Sala de Sessions de l’Ajuntament, s’informarà al veïnat sobre els resultats de la diagnosi de l’estat de la participació ciutadana a Sant Vicenç de Montalt, així com les actuacions que és previst dur a terme en els propers mesos en aquest àmbit.

L’any 2023, l’Ajuntament va encarregar un estudi sobre la situació actual de la participació ciutadana al municipi amb un doble objectiu, d’una banda, elaborar la diagnosi inicial de situació i, d’una altra banda, definir les línies estratègiques del futur model de participació. En aquests mesos, s’han realitzat entrevistes i trobades amb el personal tècnic de l'Ajuntament, amb membres de l’equip de govern municipal, amb el teixit associatiu local i amb la ciutadania i també s’ha realitzat una enquesta. Tot plegat es valora molt positivament perquè ajuda a tenir una fotografia més aproximada sobre la situació real dels diferents mecanismes de participació.

Un cop recollida tota la informació, en aquesta fase del procés participatiu es fa un retorn dels resultats de l’estudi perquè el veïnat pugui conèixer les aportacions fetes pels diferents actors que van participar en l’enquesta digital (octubre-novembre 2023), la sessió participativa (novembre 2023) i les reunions mantingudes amb personal municipal i regidors/es. La sessió de retorn tindrà lloc el proper dijous 22 de febrer, a les 19.30 h a la Sala de Sessions de l’Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13).

Les conclusions d'aquesta diagnosi de la participació han de servir per fixar els objectius en matèria de participació i marcar les línies estratègiques per assolir-los, ja que la participació ciutadana és una pedra angular de la gestió municipal i un compromís ferm de l'Ajuntament amb una administració oberta i transparent. En aquest sentit, amb aquesta iniciativa es busca aconseguir que l’administració local sigui més propera als veïns i les veïnes, centrada en les necessitats i inquietuds de la comunitat. L'objectiu final és treballar colze a colze amb el veïnat per millorar la qualitat de vida al municipi i assegurar que les decisions adoptades reflecteixin les seves opinions i interessos.


Retorn resultats diagnosi participació ciutadana

Retorn resultats diagnosi participació ciutadana

Fitxer: cartell_sessio_retorn_resultats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.45 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^