X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Renovació de les targetes bonificades de l'autobús C-21
Les noves targetes tindran una vigència de dos anys


Podeu renovar o demanar per primer cop la vostra targeta de bus C-21 de manera telemàtica a través del web municipal o bé de manera presencial a l'OAC Centre (C/ Sant Antoni,13 - Edifici Ajuntament)  de dilluns a divendres, o a l'OAC Litoral (C/ Turó de l'Home, 1 - Edifici Sorli Sport) els dimecres en horari de matí i tarda.

Targeta bus 2024


S’ha obert el període per a sol·licitar o renovar la targeta bonificada de l’autobús C-21, que connecta Sant Vicenç amb Caldes d’Estrac. Aquesta targeta permetrà viatjar amb l’autobús de manera gratuïta i il·limitada durant dos anys a les persones beneficiàries.

Quines persones hi tenen dret?

Poden demanar-la les persones jubilades, les pensionistes i les que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33 % empadronades al municipi. En cas de sol·licitar-la per primera vegada 
caldrà acreditar aquestes condicions. 

Hi ha temps per a presentar les sol·licituds fins al dia 28 de març, i es pot fer de manera telemàtica a través d'aquest  FORMULARI o bé presencialment a les Oficines d'Atenció Ciutadana:

  • OAC Centre (C/ Sant Antoni, 13 - Edifici Ajuntament): de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dimecres de 16 a 19 h
  • OAC Litoral (C/ Turó de l'Home, 1 - Edifici Sorli Sport) : els dimecres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h

El cost d'emissió del nou carnet serà de tres euros, que s’hauran d’abonar a l'OAC quan se’n faci el lliurament, previst durant el mes d'abril. Les actuals targetes continuaran sent vàlides fins que l'empresa concessionària del servei entregui a l'Ajuntament les noves targetes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^