Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament convoca una reunió sobre la Mostra d'Entitats de 2024
Dilluns 4 de març a les 19.30h al Centre Cívic El Gorg


A la reunió, han estat citades totes les associacions i entitats de la nostra localitat.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana, ha convocat a les entitats a una reunió que se celebrarà el proper dilluns 4 de març per parlar de la Mostra d’Entitats que tindran lloc aquest any. La trobada es farà a les 19.30 hores al Centre Cívic El Gorg.

A la reunió, han estat citades totes les associacions i entitats de la nostra localitat. La Mostra d’Entitats se celebra a Sant Vicenç de Montalt cada dos anys i aquesta serà la 8a edició.

Aquesta jornada és una excel·lent oportunitat perquè associacions, entitats i clubs puguin donar a conèixer el seu projecte i les seves activitats amb el conjunt de la ciutadania. I més enllà d’acostar tota la riquesa del teixit associatiu santvicentí al conjunt de la població, la Mostra d’Entitats és també un espai òptim perquè les mateixes entitats del poble coneguin la tasca que desenvolupen les altres organitzacions de la societat civil santvicentina. 

La Mostra d’Entitats és treball en equip i compromís, i en aquest sentit, en la reunió del dia 4 de març es prendran decisions que marcaran el full de ruta a seguir per dissenyar una Mostra d'Entitats a mida del nostre teixit associatiu: format, espai i data de celebració, activitats paral·leles... Per aquest motiu, és fonamental que totes les entitats hi estiguin representades. Tanmateix, la sessió també servirà perquè la Regidoria de Participació Ciutadana posi sobre la taula els seus projectes i pugui recollir les aportacions de les persones assistents.

Podeu confirmar assistència al correu electrònic participacio@svmontalt.cat, trucant al telèfons 93 791 0511 o 670 697 384.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^