X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obert el termini per sol·licitar un estand a la 8a Mostra d'Entitats


Ja s'ha obert el període perquè les entitats locals presentin la sol·licitud per instal·lar parades informatives i/o organitzar activitats durant la Mostra d’Entitats d’enguany.

El formulari de participació estarà obert fins al 14 d'abril.

Reunió entitatsImatge inexistent

Imatge inexistent

El passat 4 de març la Regidoria de Participació Ciutadana i les entitats locals van mantenir una trobada al centre Cívic El Gorg per posar fil a l’agulla a la Mostra d'Entitats d’enguany, un esdeveniment bianual que proporciona l'oportunitat de conèixer de primera mà el gran i divers teixit associatiu que ofereix el poble. És per això que s'ha iniciat un procés de cocreació entre les entitats i la  Regidoria de Participació Ciutadana per tal de dissenyar com volem que sigui la mostra santvicentina.

Durant la sessió es va fer un repàs a les edicions anteriors i, posteriorment, es va obrir un debat entre les persones assistents per consensuar el disseny i concretar com volem que sigui la mostra santvicentina. Així, la 8a Mostra d’Entitats ja té data, horari i ubicació. Tindrà lloc el dissabte 11 de maig en horari de tarda a l’Av. Toni Sors. La festa de les entitats finalitzarà amb una actuació música en directe. La novetat destacada d’enguany és l'habilitació d'un espai gastronòmic que romandrà obert durant l’horari de la Mostra.

El teixit associatiu de Sant Vicenç de Montalt serà el protagonista durant la jornada. Per això, ja s’ha obert el període de presentació de sol·licituds perquè les entitats presentin la sol·licitud per instal·lar parades informatives i/o organitzar activitats durant la Mostra d’Entitats d’enguany. El formulari de participació estarà obert fins al 14 d'abril.Imatge inexistent


 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^