Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xavier Carles torna al Cívic amb 'Noves cançons de més enllà'
Dissabte 13 d'abril a les set de la tarda


Xavier Carles torna amb força per presentar-nos un nou repertori de cançons de Moustaki, Brel, Barbara, Brassens, Ferré i altres grans de la Cançó Francesa.

Xavier Carles, amb sis CD publicats i el setè en preparació, ha adaptat al català cançons de G. Brassens, L. Ferré i B. Vian pel repertori de Gemma Humet i Toti Soler; en els seus discs hi han col·laborat artistes de la talla de Paco Ibáñez, Quico Pi de la Serra, Jaume Sisa, Laura Simó, Imma Colomer i Manel Joseph, entre molts altres.

'Noves cançons de més enllà', com a continuació de l’anterior espectacle 'Poemes i cançons de més enllà', ens apropa a un temps irrepetible d’eclosió creativa i cultural en què les cançons explicaven bones històries, amb textos d’una gran intensitat poètica i social, adaptats al català pel propi intèrpret.

La cita amb el Cabaret Cívic és el dissabte 13 d'abril, a les 19 hores, al Centre Cívic El Gorg. Les entrades al preu de 5 euros (consumició inclosa) es poden comprar fins al 5 d'abril en aquest ENLLAÇ.

Esdeveniment organitzat per la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions.


Xavier Carles

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^