X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Neix El projecte Ambaixadors del Maresme
L'objectiu és promocionar la comarca a través del punt de vista dels veïns i veïnes


La Sala Odèon de Canet de Mar ha acollit la presentació, que ha congregat als ambaixadors i ambaixadores, la periodista Kris Ubach, autora de les entrevistes, i autoritats municipals.



Ambaixadors del Maresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha presentat avui el nou projecte que involucra a la ciutadania en l'impuls local dels municipis. Els Ambaixadors del Maresme són 30 persones, homes i dones de totes les edats i de cadascuna de les localitats de la comarca que tenen en comú la passió pel seu poble o ciutat.

En el cas de Sant Vicenç de Montalt, l’ambaixadora és la Pilar Abril Figueras, excartera del poble, que sempre ha format part del teixit associatiu local i està present en totes les activitats culturals i festives del municipi. Des de l'octubre de 2022, la Pilar ocupa el càrrec de jutgessa de pau substituta.  


Ambaixadors del Maresme

Aquesta iniciativa neix amb la intenció de promocionar la comarca, sobretot entre el turisme local i de proximitat. I l’atractiu d’aquesta campanya són els ambaixadors, 30 persones (una de cada municipi del Maresme) que expliquen les seves singularitats i tot allò que té de bo i bonic el seu poble o ciutat.

La fotoperiodista i escriptora especialitzada en viatges Kris Ubach ha sigut l’encarregada de donar a conèixer la comarca des del punt de vista dels residents. Totes les entrevistes es poden trobar a la web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Seguint aquest ENLLAÇ trobareu l'entrevista a la Pilar Abril.

Fotos de l'acte (fotògraf Joan Maria Arenaza, propietat Consorci Turisme Maresme)

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^