www.svmontalt.cat
Divendres, 5 d'abril de 2024  -  2/4 de 8 tarda (*fins al 28-4-2024)
Pintures d'Emilio Machado


Horari de visites: dissabtes i diumenges, de 12 a 14 h

La inauguració de l'exposició tindrà lloc el divendres 5 d'abril, a les 19.30 h.

 

Emilio Machado (La Palma, 1936) va estudiar arquitectura en els anys 70 a Barcelona, fet que li va permetre entrar en contacte amb el moviment artístic català de l'època, una circumstància que ha tingut un gran impacte posterior en la seva obra. Després d'un temps dedicat a l'arquitectura, Machado va decidir bolcar-se plenament a la pintura, una passió que el va portar a viure set anys a Mèxic i onze anys a Nova York. Des de la seva tornada a Europa, ha repartit el seu temps entre Sant Vicenç de Montalt i les Illes Canàries, sempre dedicat a l'art i la seva docència.

De la trajectòria internacional de Machado donen fe les seves exposicions a París, Mèxic, Moscou, Suïssa, Nova York, Miami, Texas i, per descomptat, a les principals ciutats espanyoles.

En el seu currículum destaquen les seves aportacions a mostres col·lectives com la d'Art contemporani català que es va realitzar al Nippon Club de la ciutat dels gratacels o Visions del desig, dedicada al pintor Salvador Dalí, uns dels primers mestres de Machado.


Exposició Emilio Machado