X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja estan a la venda les entrades per a les funcions del 1r Concurs de Microteatre 'El Tast del Montalt'


Els textos escollits es duran a escena el proper 18 de maig a cinc espais singulars del poble.

La 1a edició del Concurs de Microteatre 'El tast del Montalt' ja ha anunciat els cinc textos guanyadors. Un jurat format per Carolina Llacher, Toni Cabré, Fina Abril, Ramon Radó i Cristina Navarro, ha seleccionat, d'entre els 45 participants, Un tros de dona!, de Domingo Juan Font; Tres segons, un instant, de Xènia Thió; Spanking, de Marc Torrecillas, Maleïts diners, de Marc Abril, i Equilibris, d’Anna Moore.

Els guions finalistes rebran una dotació econòmica de 300 € cadascun. A més a més, el dia de la representació podran optar als premis del jurat i popular dotats amb 500 euros.

Les cinc propostes teatrals escollides es duran a escena el proper 18 de maig a cinc espais singulars de Sant Vicenç de Montalt. El punt d’inici del recorregut teatral serà la plaça del Poble (17.30h) i la cloenda tindrà lloc al Centre Cívic El Gorg (21 h).

Podeu comprar els tiquets al preu de 15 euros en aquest ENLLAÇ. L’entrada inclou l’assistència a les cinc funcions, actuació musical i Tast i vi de cloenda.


Microteatre 2024

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^