X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Clàssica, jazz i lírica al cicle musical Música & Drynks
Les entrades ja són a la venda a un preu de 20 euros


El Centre Cívic El Gorg serà l'epicentre de les actuacions que es faran durant els mesos de juny i juliol, impulsades per la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions.

 VENDA D’ENTRADES 


Música&Drynks


Música & Drynks és una proposta de la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions, que neix amb l’objectiu de dinamitzar la vida cultural de Sant Vicenç de Montalt i d’engrescar a la ciutadania a omplir el Centre Cívic El Gorg per gaudir d’un maridatge perfecte entre destacades propostes musicals en directe, els vins i els piscolabis saladets.

En aquesta primera edició tindrem concerts de música clàssica, jazz i lírica, gèneres que arriben de la mà d’Ignasi Cambra, Ignasi Terraza, Scott Hamilton i Esteve Pi, i Begoña Alberdi.

Les actuacions del programa Música & Drynks  es podran escoltar els dissabtes 29 de juny i 6 i 20 de juliol a les 20.30 h, al Centre Cívic El Gorg.

Les entrades ja són a la venda a un preu de 20 euros.

 Venda d’entrades 


 Dissabte 29 de juny – Ignasi Cambra 
El primer concert serà el dissabte 29 de juny a càrrec d'Ignasi Cambra, un dels pianistes més destacats del panorama musical. Ha actuat al Carnegie Hall, al Kennedy Center, al festival de Ravinia i al teatre Mariinski de Sant Petersburg.


Ignasi Cambra

Cambra també ha deixat la seva empremta al Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, l’Auditori de Barcelona, l’Auditori Nacional de Música, la Fundació Juan March de Madrid, i l’Auditori de Saragossa, entre d’altres. Ha estat convidat com a artista resident a la Pedrera i les seves actuacions s’han escoltat a festivals com el de Castell de Peralada, la Schubertiada de Vilabertran i la Quinzena Musical de Sant Sebastià.

  Dissabte 6 de juliol - Ignasi Terraza, Scott Hamilton i Esteve Pi  
Per al dia 6 de juliol, Ignasi Terraza, un dels pianistes de jazz més destacats a l’Estat espanyol amb una gran projecció internacional, el saxofonista nord-americà i llegenda viva del jazz Scott Hamilton, i el bateria de jazz fora de sèrie Esteve Pi, ens regalaran una nit inoblidable de bona música.

Ignasi Terraza
L’any 2009 va ser distingit amb el primer premi del Jacksonville International Jazz Piano Competition als Estats Units, i compta amb una àmplia discografia que abraça més de 60 referències editades al nostre país, França, Suïssa i Japó, la meitat de les quals com a líder. Ha acompanyat figures de la talla de Frank Wess, Lou Donaldson, Benny Goldson, John Faddis, Jesse Davis... i en el seu trio ha comptat amb músics com Bobby Durham, Jeff Hamilton, Gregory Hutchinson o Pierre Boussaguet. Actua habitualment als circuits europeus i ha actuat en gires per Amèrica, del Sud i del Nord, i a diversos països d’Àsia.

Ignasi Terraza

El seu estil parteix de la tradició del jazz amb influències com Oscar Peterson i Ahmad Jamal, entre altres, amb el rerefons de la música clàssica europea, per a desenvolupar una veu pròpia amb un so molt personal ple de virtuosisme, en una música on destaquen la força rítmica del swing i la sensibilitat de la seva expressió.

Scott Hamilton
Si hi ha un músic que va representar la continuïtat i el nou tradicionalisme a l'estil del jazz Swing, des de finals dels anys 70 i els anys 80, és el saxofonista nord-americà Scott Hamilton, que juntament amb altres músics com el trompetista Warren Vaché i el guitarrista Cal Collins van donar un nou impuls a l'estil de jazz abans esmentat.


Scott Hamilton

Les seves primeres influències, Coleman Hawkins, Ben Webster o Zoot Sims, entre altres mestres de l'època, van ser substituïdes aviat per una nova forma de tocar i un so propi que ha conservat fins als nostres dies, donant-li un segell únic que el fa inconfusible. Les seves infinites col·laboracions amb grans músics de jazz, i la seva participació als festivals més importants del món, l'han consagrat com una de les llegendes vives del gènere.

Esteve Pi

Esteve Pi és un dels referents de la bateria del nostre país. Es va formar al prestigiós Taller de Músics de Barcelona i posteriorment va obtenir una beca de la Generalitat de Catalunya que li va permetre viatjar a Nova York i rebre classes de Joe Fransworth i Kenny Washington.

Esteve Pi 

És habitual veure'l tocar als millors festivals d'Espanya i d'Europa, on ha compartit escenari amb grans artistes com Johnny Griffin, Perico Sambeat, Xim Tebar, Peter Erskine, Ignasi Terrassa, Iñaki Salvador, Albert Bover, Mike Phillip Mossman, Albert Sanz, Chano Domínguez i Llibert Fortuny, entre d'altres.

 Dissabte 20 de juliol - Begoña Alberdi

La soprano Begoña Alberdi, una de les veus més reconegudes al món de la lírica actual, serà l’encarregada de baixar el teló d’aquesta primera edició del programa Música & Drynks el dissabte 20 de juliol.

La bellesa de la seva veu, la tècnica acurada i l'exquisit fraseig converteixen a  Begoña Alberdi en una excel·lent cantante d'òpera.

Begoña Alberdi

La seva llarga experiència es remunta al 1989 quan es va estrenar amb Orfeu d'Eurídice de Gluck seguint-lo més de 270 representacions al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i d'altres en teatres d'òpera de tot el món.

Així mateix, ha compartit escenari amb cantants de la talla de Montserrat Caballé, Plácido Domingo, José Carreras, Eva Marton, o Edita Gruberova i amb els més reconeguts directors d'orquestra.

Ha actuat a la Ciutat del Vaticà per a Benet XVI i va ser la protagonista de l'obertura dels Jocs del Mediterrani 2018 a Tarragona.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^