X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Caminada popular contra el maltractament a les persones grans
La caminada serà el 15 de juny i les inscripcions ja són obertes


L'Organització Mundial de la Salut (OMS) va escollir el 15 de juny per fer visible una realitat sovint oculta. El maltractament a les persones grans és un problema social que no es denuncia prou, cal reivindicar la protecció dels drets de les persones grans de forma global.

Caminada contra maltractament gent gran


Sant Vicenç de Montalt se suma un any més a la celebració del dia internacional de la presa de consciència sobre l'abús i el maltractament de les persones grans amb una caminada popular, que portarà per lema '#Prou. El Maresme suma passes contra el maltractament a les persones grans'.

La caminada, organitzada per la Regidoria de Gent Gran i l’Associació Excursionista Montaltrek, serà el mateix dia 15 de juny, a partir de les 9 h amb punt de sortida des del Centre Cívic El Gorg.

Per participar de l’esdeveniment cal inscripció prèvia, que s’ha de realitzar al Centre Cívic El Gorg del 27 de maig a l’11 de juny. La inscripció és gratuïta i oberta a tothom.

El recorregut serà: Centre Cívic El Gorg – Plaça del Poble – Baixada de la Riera – Riera de Sant Vicenç – C/ Transformadors – Camí del Padró – Parc dels Germans Gabrielistes – Camí del Padró – C/ Can Rams – Riera del Gorg.

La iniciativa '#Prou. El Maresme suma passes contra el maltractament a les persones grans' està impulsada pel Consell Comarcal del Maresme i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.


Caminada contra maltractament gent gran

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^