Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Santvi Fest, una cita imprescindible de l'estiu a Sant Vicenç de Montalt
Un oasi de música, gastronomia, moda, art i creació amb caràcter local


El parc dels Germans Gabrielistes acollirà una oferta musical diversa i exquisida amb Julieta, Els Amics de les Arts, Rafa Sánchez i Coldday com a caps de cartell.

 venda d'entrades 

Santvi Fest arriba els dies 1, 2, 3 i 4 d’agost a un dels paratges més bonics de Sant Vicenç de Montalt, el parc dels Germans Gabrielistes, on cada racó està dissenyat amb encant, sensibilitat i atenció al detall, creant un ambient de confort per a tothom.

Des del capvespre fins ben entrada la nit, us esperen propostes culturals que us deixaran amb ganes de més. Tota una aventura sensorial que combina música, gastronomia, moda, art i activitats per a totes les edats. 

Santvi Fest està organitzat per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la promotora barcelonina TheProject, i vol esdevenir una cita imprescindible de l'estiu al Maresme. Un lloc amb ànima i sofisticació on poder gaudir de l'essència d'un festival de proximitat, responsabilitat i consciència.

 CONCERTSEl festival promet nits inoblidables amb diferents temes musicals, des de ritmes urbans, fins a èxits dels 90’s i també moments per a la nostàlgia mil·lennista.

La primera de les nits serà una explosió de sons urbans i ritmes tropicals protagonitzada per tres figures femenines de l'escena catalana emergent com són Julieta, Juls i DJ Trapella. Una de les grans nits de festival de ben segur que la protagonitzaran Els Amics de les Arts amb la seva última i millor versió, per demostrar que segueixen liderant l'escena pop-rock catalana amb un directe impressionant. I també conforma el cartell un d'aquests herois atemporals com és Rafa Sánchez i la mítica banda de La Uniøn amb qui va escriure una de les carreres més exitoses de l'escena espanyola. El tancament anirà a càrrec de Coldday recuperant els millors moments de la banda britànica amb una qualitat tècnica supèrbia, descarregant hit rere hit.

 VILLAGE EXPERIENCEEl Village de Santvi Fest neix per ser un espai on viure una experiència enriquidora més enllà dels concerts i actuacions principals de la nit. Un espai que cobra vida cada dia a partir de les 18h i on podràs gaudir d’una àmplia varietat d’activitats i entreteniment per a tots els públics.

Viu actuacions íntimes i singulars, descobreix nous artistes, experimenta amb sabors a la zona gastronòmica i no et perdis el nostre market, on podràs trobar una selecció de productes locals.

A més, hem dissenyat amb cura una zona de jocs per a despertar la imaginació de la canalla. Des de jocs gegants, fins a l'art de les bombolles o el petit market. I tot dinamitzat i coordinat per l'equip de monitors de La Xarranca en horari de 18 a 21 h.

 ENTRADES

  • Entrada general
    Permet l'accés a l'actuació de l'escenari principal + totes les activitats de la jornada corresponent al recinte Village a partir de les 18 h.
    • Julieta + Juls + DJ Trapella - Djous 1 d'agost: 20 euros
    • Els Amics de les Arts + Mon DJ - Divendres 2 d'agost: 25 euros
    • Rafa Sánchez de La Unión + DJ Raúl Orellana: Dissabte 3 d'agost: 25 euros
    • Coldday + DJ Robert de Palma- Diumenge 4 d'agost: 20 euros
  • Entrada Village Experiencia (no dona accés a l'actuació de l'escenari principal)
    • Té un preu de 5 euros/dia i permet l'accés només a les activitats del recinte Village a partir de les 18 h. 
    • A més, s'ofereix un abonament Village Experience amb un preu de 15 euros per accedir al Village els quatre dies del festival. 


venda d'entrades 



Santvi Fest 2024

Santvi Fest 2024

Fitxer: SANTVIFEST_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 4.73 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^