Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Trobada de Puntaires de Sant Vicenç arriba a la 26a edició


La tradicional cita organitzada per l’Associació de Puntaires de Sant Vicenç de Montalt amb el suport de la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions de l’Ajuntament es fa el proper diumenge 16 de juny.

 

Trobada de Puntaires


 

Un any més, i ja en són 26, l'Associació de Puntaires del municipi, entitat que agrupa les puntaires locals, organitza la tradicional Trobada de Puntaires de Sant Vicenç de Montalt. La cita és el proper diumenge 16 de juny, de 10 a 14 hores, a la plaça del Poble.

L'objectiu d'aquesta trobada, que aplega a dos centenars de puntaires procedents d’associacions i escoles d'arreu de Catalunya, és mostrar al visitant com es realitza la tradicional tècnica de puntes de coixí. Es tracta així d'enfortir i donar a conèixer la tècnica d'aquesta activitat artesanal, una tradició molt arrelada a Catalunya i que darrerament està agafant més força.

La punta al coixí, randa o boixets és un art tèxtil que consisteix a elaborar unes filigranes fines i complexes a partir de l'ús d'un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí.


26a Trobada de Puntaires




OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^