Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja és al carrer l'InfoMontalt de juny


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha editat el número de juny de la revista d'informació municipal InfoMontalt que aquest matí ja s'ha començat a repartir a les llars i els establiments de la població. La portada d’aquesta edició està dedicada a al Santvi Fest que arriba aquest estiu -de l'1 al 4 d'agost- per convertir-se en un festival de referència.

La revista també inclou informació sobre les subvencions i ajuts que ha rebut l'Ajuntament de la Diputació de Barcelona, de l'ACA i de l'Estat; les contractacions de personal per reforçar els serveis municipals; el cicle de música clàssica, jazz i lírica, Música & Drinks; el conveni signat amb l'Ajuntament d'Arenys de Mar per garantir la qualitat dels serveis a la riera de Torrentbó i la neteja de les franges perimetrals contra incendis, entre d'altres temes d'actualitat.

Com és habitual, aquest InfoMontalt també inclou la secció dedicada a l'EcoGest, que en aquesta ocasió ens facilita consells per estalviar aigua i a la contraportada trobareu l'agenda amb les activitats que es duran a terme durant el mes de juny. 

Amb motiu de la celebració de les eleccions al Parlament Europeu, aquest número no compta amb l'editorial de l'alcalde ni amb l'espai de la Tribuna Política. 

Podeu llegir en línia o descarregar-vos l'InfoMontalt de juny:


InfoMontalt Juny 2024

InfoMontalt Juny 2024

Fitxer: InfoMontalt_125_Juny_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 971.17 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^