Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Policia Local de Sant Vicenç incorpora gossos als dispositius de Seguretat Ciutadana


El primer dispositiu d’aquestes característiques, realitzat en diferents parcs i carrers del municipi, va tenir com a resultat la confiscació de diferents substàncies estupefaents.

Gossos Policia

El passat cap de setmana, la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt ha incorporat als dispositius habituals de Seguretat Ciutadana, una unitat canina externa que ajuda els agents en la prevenció i detecció de drogues i substàncies estupefaents.

L’objectiu és reforçar el dispositiu de vigilància policial de les nits del cap de setmana, que es va posar en marxa el passat mes d’abril, mitjançant una patrulla que, eventualment, pugui comptar amb el suport dels gossos en els controls, els patrullatges a peu i els dispositius en esdeveniments que concentrin molta gent.

El primer dispositiu d’aquestes característiques, realitzat en diferents parcs i carrers del municipi, va tenir com a resultat la confiscació de diferents substàncies estupefaents.

Segons Javier Sandoval, alcalde de Sant Vicenç: ‘Aquest ha estat el primer dispositiu de seguretat ciutadana que hem realitzat amb la col·laboració d’una unitat canina externa al cos policial amb l’objectiu de detectar la tinença de substàncies estupefaents per usuaris de les vies públiques de la nostra població. La experiència ha estat molt positiva, estem treballant en el disseny de nous dispositius per portar-los a terme durant l’època estiuenca”.

Javier Granados, regidor de Governació, Prevenció i Seguretat, va estar present en aquest primer dispositiu i destaca que ‘sense dubte, incorporar nous mètodes aporta un valor afegit que fins ara no teníem’.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^