X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament recorda que deixar la brossa fora dels contenidors és sancionable
Tolerància zero amb l'incivisme


La Policia Local mantindrà el desplegant de dispositius per localitzar i denunciar les persones i empreses que deixin les bosses d’escombraries o les caixes de cartró sense plegar fora dels contenidors, inclús quan aquests estan buits, o que abandonin residus voluminosos a la via pública, sense fer ús del servei específic de recollida.

Abocament cartró


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt continua amb la campanya de sensibilització contra les persones incíviques que llencen les deixalles fora dels contenidors. La campanya busca acabar amb pràctiques que embruten i donen mala imatge del poble com deixar les bosses d’escombraries o les caixes de cartró sense plegar fora dels contenidors, inclús quan aquests estan buits, i abandonar residus voluminosos a la via pública (mobles vells, andròmines, electrodomèstics, residu verd...), sense fer ús del servei específic de recollida.

Aquestes pràctiques, a més, generen una despesa i uns recursos extraordinaris de recollida i neteja per a la correcta gestió de la brossa, que no es farien si la gent diposités els residus al lloc adequat.


Abocament cartró

El consistori recorda que deixar la brossa o abandonar trastos al carrer o fora del contenidor és sancionable i remarca que multarà amb fins a 3.000 euros les persones i empreses que continuen realitzant aquestes pràctiques incíviques, tot i la informació i els consells donats a la ciutadania per a la gestió correcta dels residus. El tipus i lloc de l'abocament o la reincidència són factors que determinen la gravetat dels fets i, en conseqüència, l'import de la sanció que pot oscil·lar entre els 300 i els 3.000 euros.

En aquest sentit, la Policia Local mantindrà el desplegant de dispositius per localitzar i denunciar aquest tipus d’infracció. De fet, des del passat mes de desembre, el cos policial ja ha tramitat diversos expedients sancionadors per incompliment de les ordenances municipals de gestió de residus

En aquest ENLLAÇ trobareu tota la informació sobre els serveis que ofereix l'Ajuntament en làmbit de la gestió de residus: recollida gratuïta de trastos i mobles vells, deixalleries fixa i mòbil, minideixalleries...

Les actituds incíviques afecten negativament la imatge del poble i les arques municipals. Si fem un bon ús dels contenidors, millorem la convivència. Si millorem la convivència, tothom guanya!  


ECOGEST_GESTIÓ RESIDUS


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^