Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Orfeó d'aniversari: 80 anys cantant!


Dissabte, 6 de juliol, en el marc dels actes commemoratius del seu 80è aniversari, l'Orfeó Parroquial El Delme ens va oferir el tradicional Concert d’Estiu que venen compartint amb els santvicentins i les santvicentines des de l’any 1.982.  L’Orfeó va estar acompanyat per la Societat Coral La Floresta i veus de la Coral Càntir d’Or d’Argentona, la soprano santvicentina Àngela Suárez i tres ‘joves’ que representen la saba nova de l’entitat cantaire santvicentina. El concert, que es va celebrar a l’església parroquial, va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Javier Sandoval, i les regidores Mònica Comas i Elisa de Mata.

Orfeó Parroquial El Delme


Aquest any, l'Orfeó Parroquial El Delme celebra el seu 80è aniversari. El passat 4 de maig van començar els actes commemoratius amb un concert al Centre Cívic El Gorg i les activitats organitzades per l'entitat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, tindran continuïtat fins al proper 20 d'octubre, quan es tancarà el programa d'actes commemoratius amb un concert a l'església parroquial de Sant Vicenç.

 Més sobre l'Orfeó
Fa 80 anys es va començar a escriure la història de l'Orfeó Parroquial El Delme. Un camí que s'ha construït amb l'esforç i la dedicació desinteressada de moltes persones de la societat santvicentina i sobretot dels cantaires. Actualment l'entitat està presidida per Joan Carreras i la direcció recau en Glòria Suari.


L'Orfeó fou fundat el 22 de gener de 1944, coincidint amb la festivitat del nostre patró Sant Vicenç. La seva història s'inicià sota la direcció del mestre Lluís Mont i amb la col·laboració de persones com l'organista Josep Ferrer, el president d'aquell temps, Anton Ferrer i el rector, Mn. Carles Gili. Els seus 75 anys de vida musical han portat l'entitat a protagonitzar una llarga carrera d'actuacions i concerts.

L'any 1981, l'Orfeó inicià una de les tradicions més antigues que actualment encara perduren: el Concert de Nadales de Sant Esteve, i posteriorment, l'any 1982, s'instaurà el tradicional Concert d'Estiu, que arriba puntual a la seva cita amb els santvicentins i les santvicentines cada mes juliol. Tanmateix, l'Orfeó també col·labora molt activament amb activitats organitzades per l'Ajuntament com els oficis de Festa Major, el Correllengua, la Diada de la Gent Gran... i participa en actes organitzats per organismes i altres corals com a convidat.


Orfeó Parroquial El Delme
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^