Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un total de 6 joves comencen el programa Brigada Jove


L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, acompanyat de la regidora de Serveis Municipals, Mònica Comas, ha donat la benvinguda al grup de joves de la Brigada Jove 2024 que s’incorporen durant el mes de juliol i agost al servei del poble.

Brigada Jove 2024


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha engegat la 9a edició del projecte Brigada Jove que té com a objectiu oferir una primera experiència laboral remunerada durant la temporada d’estiu al jovent santvicentí.

Els contractes són de 25 hores setmanals, treballant cinc hores diàries al matí de dilluns a divendres,  durant els mesos de juliol i agost. Durant tot aquest període, el projecte els oferirà un espai d'aprenentatge pràctic i un espai d'acompanyament que ajudi la persona jove a iniciar-se en el món laboral.

En concret, la Brigada Jove 2024 està formada per sis nois d'entre 16 i 23 anys, que realitzaran tasques dins la Brigada Municipal de Serveis. Les feines els hi permetran adquirir valors com el treball en equip, el compromís i la responsabilitat. Alhora, el jovent participa en les tasques necessàries per al manteniment i funcionament del municipi.

Entre les feines que desenvoluparan, sempre com a suport i sota supervisió de les persones responsables dels serveis, hi ha tasques de jardineria i manteniment d'espais públics. En cada cas, els joves comptaran amb l'assessorament i acompanyament de treballadors municipals.  

A més a més, s'ofereix una formació transversal als joves contractats, per tal d'afavorir que adquireixin competències i habilitats útils de cara al seu futur laboral.

En nom de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt us desitgem que gaudiu de l’experiència i que us serveixi per adquirir competències i habilitats de cara el futur laboral.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^