Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Cultura, Festes i Tradicions > Festes > Salutació de l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salutació de l'alcalde

Santvicentins i santvicentines,

Un any més les festes de Sant Vicenç arriben de la mà d´un any que acaba de néixer,  nu, innocent i desprotegit, com un infant, i que anirà creixent dia a dia per a obsequiar-nos amb un munt de sorpreses, rialles però també amb algun que altre ensurt i més d´un neguit. La Festa Major, com qualsevol festa popular, ens convida a gaudir de la nostra condició de santvicentins i santvicentines. Entitats i Ajuntament s´han coordinat perquè els actes programats durant aquests dies siguin del gust de tothom i serveixin per passar-nos-ho bé i per fer poble. Per trobar-nos els uns amb els altres i per fer créixer la nostra societat.

El pregó, la fira medieval, els goigs... els actes més tradicionals conviuran, enguany amb noves propostes com les Cançons d´Autor que obriran el programa de festes d´enguany i que podrem escoltar el dia 16 de la veu d´en Dídac Rocher. I seran també unes veus, les del Amics dels Pessebres de Sant Vicenç, les que ens convidaran a submergir-nos de ple en la festa, amb un pregó que intueixo carregat de records i vivències fruit dels seus 28 anys al peu del canó .

És un plaer compartir aquestes festes amb els pessebristes, persones que han fet que aquest art tan nostre sigui a Sant Vicenç  una tradició i una activitat propera. Els Amics dels Pessebres han vetlla, en els darrers 28 anys, pel foment i la difusió de la cultura, i han estat presents i col·laborant en infinitat d´esdeveniments de la nostra vila com la realització del pessebres o l´organització d´exposicions.

Les entitats i associacions de la vila i moltes persones anònimes han treballat de valent en la programació d´enguany, aconseguint un repertori d´actes digne de la nostra població i posant de nou en marxa activitats, com la baixada de carretons o la Montaltbike que espero que tornin a ser un èxit de participació.

No vull acabar sense agrair la feina feta des de totes les associacions i entitats i des del Consell Sectorial de Cultura, que treballen tot l´any, des dels diferents serveis de l´Ajuntament i, en definitiva, vull agrair-vos a totes aquelles persones que participeu activament a les festes de Sant Vicenç que feu que la festa del nostre patró sigui més lluïda que mai.
Que tingueu una molt bona Festa Major!

Miquel Àngel Martínez i Camarasa
Alcalde

Sant Vicenç de Montalt, gener de 2009     

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^