X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En el darrer any, prop de 40 persones han trobat feina a través del Servei Local d´Ocupació

Oficina del Servei Local d'OcupacióDurant el 2008, el Servei Local d´Ocupació ha entrevistat 191 persones demandants de feina, de les quals 79 s´adreçaven al servei per primera vegada, ha fet 164 assessoraments en temes de recerca d´ocupació i ha ajudat a trobar feina a prop de 40 persones que s´han beneficiat dels recursos d´un servei que té com a objectiu principal la lluita contra l´atur. Altrament, en el darrer any, 26 noves empreses han derivat les seves ofertes laborals al servei, dins d´un total de 132 empreses que en algun moment hi han treballat. El total d´ofertes laborals rebudes al servei ha estat de 83, cobrint aquests llocs de treball en un 40%. A destacar que de les 83 ofertes, un total de 35 han estat rebudes durant el període de vacances  d´estiu. Aquest fet ve donat per la necessitat de mà d´obra que presenten en aquestes dates les empreses del sector d´hostaleria i serveis.

Altres àmbits d´actuació del Servei Local d´Ocupació són la gestió dels Plans d´Ocupació, enguany s´han obtingut 4 subvencions amb un import total de 20.424,96 €; la formació, s´han programat 2 cursos/taller (un de monitor/a de lleure i un altre d´alfabetització digital); la participació en processos de selecció de personal , 6 durant el 2008; i el Club de Feina, activitat que van seguir 71 usuaris/usuàries.

Les xifres relatives a l´activitat del Servei Local d´Ocupació remeten a un major coneixement i ús del servei per part dels usuaris, sobretot arran de la posada en funcionament de la web d´ofertes, accessible directament des de la web de l´Ajuntament de Sant Vicenç. Altrament, d´aquestes xifres es desprèn també la seva incidència en termes de suport a l´accés al mercat de treball ordinari per part d´usuaris i usuàries, que per raons d´edat, gènere o situació personal (aturats/des de llarga durada, majors de 45 anys o immigrants) tenen una dificultat afegida a l´hora de trobar feina.

Cal esmentar que el contacte entre les empreses usuàries i els/les usuaris/usuàries, a través de la intermediació de la tècnica del servei, Marta Rosario, és una constant en el dia a dia del servei.

Servei Local d´Ocupació
C/ Sant Antoni, 13
Telèfon: 93 791 47 18
Fax: 93 791 29 61
promocioeconomica@svmontalt.cat

Publicat el 26.02.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^