X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç es prepara per viure els actes centrals de la Festa Major d'Estiu

CapgrossosDesprès d’un intens cap de setmana atapeït d’actes que han estat molt reeixits i ben acceptats, com el correfoc i el bany de nit, Sant Vicenç es prepara per viure el proper dimecres15 d'agost els actes centrals de la seva Festa Major d'Estiu 2012. 

Aquest dia, les campanes començaran a repicar a les 10 del matí, tot anunciant l´inici d'aquesta significativa jornada festiva. Poc més tard, cap a 2/4 d'11 a les portes de l'Ajuntament, es donarà el tret de sortida a l'Anada a Ofici en companyia dels gegants de la vila. Tot seguit, se celebrarà la missa solemne en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció, que un any més comptarà amb la participació de l'Orfeó Parroquial El Delme. 

Focs d'artificiI en acabat l'ofici, la cercavila de gegants i capgrossos enfilarà cap a la plaça del Poble, on tothom que ho vulgui podrà ballar sardanes, tot seguint els sons de la Cobla Selvamar. I recordeu que, entre sardana i sardana, podreu satisfer la set i la gana amb el vermut popular.

Enguany, abans de l'inici de les sardanes, una representació de Sant Vicenç per la Independència llegirà el Manifest de la Marxa Cap a la Independència, que també serà lliurat a l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa. En aquest sentit, recordar que el Ple de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va acordar l'adhesió del nostre municipi a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), de la qual en formen part més de 500 municipis.

HavaneresPerò la festa, el foc i la música conviuran durant tota la jornada. Així, a 2/4 de 10 de la nit, la platja acollirà la tradicional cantada d'havaneres, a càrrec dels Pescadors de l'Escala. I per acompanyar les havaneres, els Amics de la Petanca, prepararan un bon rom cremat a l'estil dels vells pescadors. En acabat, i sense que ens haguem de desplaçar, podrem continuar gaudint a la vora del mar amb el castell de focs.

La festa continuarà a partir de les 12 de la nit a Montaltpark on el grup Latin Swing farà sonar la música perquè la pista, una vegada més, es torni a omplir de ball.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.08.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^