Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tornen les vesprades teatrals de Festa Major al Centre Cívic El Gorg
Amb la comèdia "Siguis infidel i no miris amb qui"

Aquest any, per motius aliens a l'Agrupació Teatral Emled, aquesta entitat no farà les habituals representacions teatrals que, des de l'any 2003, ve portant a terme dins del programa festiu de la Festa Major.

Tantmateix i amb l'objectiu que la ciutadania de Sant Vicenç pugui gaudir d'uns dies de teatre, l'Agrupació en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ha programat la representació de dues obres que seran posades en escena els diumenges, 31 de gener i 7 de febrer.

Màscares de teatreL´Agrupació Teatral EMLED en col·laboració amb l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat, en el marc de la Festa Major 2010, una representació de l'obra “Siguis infidel i no miris amb qui”, original de Ray Cooney i John Chapman. La cita és per aquest diumenge, 31 de gener a les 6 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg. L'espectacle, a càrrec del Grup de Teatre del Centre Moral d´Arenys de Munt, gira al voltant d´un seguit d´embolics que donen lloc a situacions còmiques que provoquen les rialles de l´espectador. Un vodevil en el qual hi apareixen, de manera frenètica, fins a nou personatges que acaben sense saber ben bé qui és el paper de cadascun d´ells. La comèdia està dividia en dos actes i garanteix les rialles continuades per a tota la família.

Les entrades numerades es posaran a la venda al preu de 5 euros, els dies 26, 27 i 28 de gener, de 10 a 13h a la consergeria del Centre Cívic, i també es podran adquirir el mateix dia 31 de gener, una hora abans de la representació.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^