X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La cultura i les tradicions marquen l´equador de la Festa Major

Feu de corresponsals de la Festa Major

Si voleu que publiquem algunes de les vostres imatges de la Festa Major, només heu d'enviar-nos un correu electrònic a comunicacio@svmontalt.cat i fer-hi constar el vostre nom i el peu de foto que voleu que hi aparegui. Amb tot el material que tinguem, podreu seguir el dia a dia de la Festa Major des de l'Àlbum de la Festa.

Trobada de gengants i capgrossosTot i que el teló festiu ja s´havia aixecat el passat 16 de gener amb la lectura del Pregó per part del Club Ciclista Xurribikers, aquest cap de setmana Sant Vicenç ha viscut els actes central de la Festa Major.  Actes variats i per a tots els gustos i edats i, sobretot, rellevants pel seu caràcter popular.

Tot i que les previsions meteorològiques apuntaven pluges, totes les activitats programades es van poder celebrar amb total normalitat ja que el sol va acompanyar, ni que fos tímidament, la majoria dels actes que s´havien de dur a terme a l´aire lliure. Així, amb bona temperatura es van poder ballar sardanes, inclosa la versió actualitzada de la Sardana de Sant Vicenç; degustar el vermut popular de la plaça del Poble; acompanyar la colorista i concorreguda cercavila de gegants i capgrossos, que va comptar amb la participació d´11 colles; o gaudir de la singular i divertida Baixada de carretons.

En definitiva, la vila ha viscut un cap de setmana llarg i intens, ja que els actes festius van arrencar dijous, dia 21 a les 8 del vespre, amb la disputa del Memorial Toni Colomé i es van tancar diumenge, dia 24 al capvespre, amb el Festival d´hivern de patinatge artístic. I entremig, la Missa solemne, en honor  al nostre patró, Sant Vicenç, concerts i balls a l´envelat, cinema infantil al Centre Cívic i discoteca juvenil al Cau Jove. 

Però, la xerinola i la gatzara de moment no ens abandonen, ja que dissabte, dia 30, desprès d´haver recuperat forces Sant Vicenç encararà la recta final d´aquesta Festa Major 2010 que clourà diumenge, dia 31, quan el Mercat de pagès de la plaça de l´Església tanqui portes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^