X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
T'agrada anar en bici? Doncs, t'esperem a la Pedalada popular!
Inscripcions: dies 26 i 27 de gener a l'Ajuntament

Logo xurribikersSi us agrada anar en bici, si teniu ganes de passar una estona divertida amb la família, si voleu gaudir d'una passejada sobre rodes pels carrers de la vila... No ho dubteu! Acosteu-vos a l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) els dies 26 o 27 de gener, i feu la inscripció per a la Pedalada popular que se celebrarà el proper diumenge 1 de febrer.

Podeu participar-hi, sigui quina sigui la vostra edat i sense por als defalliments, ja que el recorregut és de dificultat mínima, perquè tothom pugui gaudir de la passejada, arribar a la meta i gaudir d'un bon esmorzar, si lluïu el braçalet que us lliuraran a l'OAC de l'Ajuntament quan feu la isncripció.

La cita és diumenge 1 de febrer a les 9 del matí a l'Av. Toni Sors. Us recordem que per participar a la pedalada és obligatori l'ús del casc. Així mateix, als menors de 16 anys, si no van acompanyats, els hi caldrà una autorització del pare/mare/tutor/a.
Un any més, el Club Ciclista Xurribikers, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Vicenç, s'encarrega de l'organització d'aquesta activitat oberta a tothom i gratuïta.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.01.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^