X
Col·labora amb La Marató de TV3!
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més assistents i participació que mai en la 3a Mostra d´Entitats
La renovada avinguda Toni Sors s´estrena amb un èxit rotund

3a Mostra d'EntitatsLa 3a Mostra d´Entitats de Sant Vicenç de Montalt ha estat un èxit rotund amb més assistents i participació que mai en la nova ubicació a la renovada avinguda Toni Sors. Al llarg de la tarda-vespre del dissabte 29 de maig, les diverses activitats organitzades per les entitats i associacions de la vila així com per les diferents àrees de l´Ajuntament han registrat un increment notable respecte d´anteriors edicions, així com el nombre d´assistents, que s´ha multiplicat.

La mostra es va inaugurar a la cinc de la tarda per part de l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, qui va voler destacar “la total implicació de les entitats santvicentines amb una Mostra que ha estat ideada, dissenyada, organitzada i protagonitzada pel ric teixit associatiu de la vila, que s´ha bolcat de ple perquè tota la ciutadania pogués gaudir d´una festa 100x100 oberta i participativa”. Un cop acabat el discurs protocol·lari, l´alcalde i els regidors de l´equip de govern van fer un llarg recorregut pels estands i els diferents escenaris exteriors que enguany s´havien disposat a la renovada avinguda Toni Sors.

3a Mostra d'Entitats3a Mostra d'Entitats

La 3a Mostra d´Entitats de Sant Vicenç, organitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt presentava com a principal novetat la seva ubicació a la renovada avinguda Toni Sors, les obres de la qual van finalitzat a mitjans del mes de maig. Tot i que en l'anterior edició la fira ja s´havia fet en aquest mateix indret, la imatge que enguany presentava el recinte firal era ben diferent, gràcies a les obres d´urbanització de l´avinguda i de l´entorn de la zona esportiva. Unes obres que s´han dut a terme en dues fases i que han permès dignificar-ne l´entorn, dignificació que ha portat aparellats destacats guanys pel que fa a la mobilitat, ja que el tram central de l´Av. Toni Sors s´ha fet peatonal. Destacar també les millores aconseguides pel que fa als accessos i a les zones d´aparcament, així com la creació de noves zones d´esbarjo i oci. Tot plegat, una invitació perquè la ciutadania pugui gaudir d´un entorn més agradable i sostenible. Un entorn pensat per a les persones i on les persones prenen tot el protagonisme, com es va poder comprovar amb motiu de la Mostra.

Distribució de la Mostra a l´avinguda Toni Sors

3a Mostra d'EntitatsLa distribució d´aquest any anava de l´àrea infantil de jocs de l´Av. Toni Sors, a tocar de l'Av. Montaltnou, on es va instal·lar l´escenari que va acollir activitats com exhibicions de ball, concerts o desfilades de gossos, fins al tram final de l´avinguda, a tocar de la riera del Gorg, on es van ubicar les diverses activitats esportives, com el circuit de bicicletes, les cistelles de bàsquet, la mini porteria de futbol o els futbolins.

Entre aquests dos espais hi havia instal·lades una quarantena de carpes que les entitats i el mateix Ajuntament han fet servir d´aparador per tal d´explicar a la ciutadania qui són, què fan i com s´organitzen. En l´edició d´enguany més d´una vintena d´entitats han tingut un estand a la mostra. Les associacions que han mostrat les seves activitats en les carpes pertanyen a diferents àmbits: cultural, esportiu, social, educatiu, etc. A més, l'Ajuntament també ha instal·lat una quinzena d´estands que han acollit les activitats organitzades per les diferents àrees i serveis municipals.

3a Mostra d'Entitats3a Mostra d'Entitats

A banda de la ubicació, cal destacar que la mostra ha comptat amb diverses novetats molt reeixides com ara el canvi d´horari, concentrant-se les activitats de la franja horària de cinc a nou del vespre, o el sopar popular i fi de festa, celebrat a la pista annexa al pavelló, que ha servit per cloure una Mostra marcada per l´èxit organitzatiu i de participació.

Lliurament de diplomes a tres entitats de Sant Vicenç

3a Mostra d'EntitatsCap a dos quarts d´onze de la nit de dissabte, la Mostra va encarar el tram final amb el lliurament de diplomes a tres entitats de la vila que en aquests darrers anys s´han distingit pel seu treball i compromís. Amb aquests premis, altra de les novetats destacades de l´edició d´enguany,  la Regidoria de Participació Ciutadana ha volgut obrir el camí perquè en properes edicions siguin les mateixes entitats les que triïn aquelles que són mereixedores del guardó. Enguany els premis han estat per Donactiva, la Colla de Geganters de Sant Vicenç i el Club Ciclista Xurribikers.

3a Mostra d'Entitats3a Mostra d'Entitats

Una Mostra i un espai que fan poble

Després del lliurament de guardons, per part de l´alcalde i el regidor de Participació Ciutadana de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa va cloure la Mostra expressant l´agraïment a les persones i entitats que han participat en l´exitosa edició d´enguany. L´alcalde va reiterar la vitalitat i riquesa del teixit associatiu del municipi i va destacar que la renovada avinguda Toni Sors esdevé “un lloc d´unió, passeig i oci. Hem aconseguit un espai que fa molt poble i n´estem molt contents”.

3a Mostra d'Entitats3a Mostra d'Entitats
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^