X
Emergència per sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Declaració de Residus Comercials i Industrials
Assimilables a Domèstics (Model I)
AQUÍ trobareu l'imprès que haureu d'emplenar, i que conté cinc apartats:

 • A l´apartat I, heu de posar les dades del declarant, molt important no oblidar el telèfon de contacte. En cas que canvieu de domicili us preguem ho comuniqueu.

 • A l´apartat II, heu de posar les dades de l´activitat, el grup o epígraf, que és el numero que us identifica com a tipus d´activitat, segons com esteu donats d´alta.

  Molt important especificar els dies d´obertura, i la superfície total del local.

 • A l´apartat III, heu d´especificar la vostra producció de residus comercials ( ja sigui en quilograms o litres diaris).

  Recordeu que:

  • 1 bossa d´escombraries normal representa uns 25/30 litres
  • 1 bossa comercial representa uns 50/60 litres
  • 1 bossa de paperera bany representa uns 10 litres.
  • 10 cartrons mitjans plegats representen aproximadament  1 Kg.
 • L´apartat IV, tracta de la producció dels residus industrials.
  La gestió municipal és aquella que es realitza a través de l´ajuntament, i la gestió pròpia es aquella que es realitza a través d´un transportista o gestor privat, autoritzat per Generalitat.

  Els residus especials que no siguin assimilables a domèstics (normalment són aquells que necessiten un tracte específic) no seran gestionats per l´Ajuntament, i per tant obligatòriament el posseïdor o productor del residu haurà de disposar d´un gestor i d´un transportista autoritzat ( exemple: bateries cotxes, olis de motor,etc).

  Els residus industrials no especials (aquells assimilables a domèstics) podran ser gestionats a través de l´Ajuntament, si el propietari de la industria així ho expressa, en cas contrari haurà de justificar mitjançant certificat (Model II) que disposa de gestor i transportista autoritzat.

 • L´apartat V no és obligatori, a excepció de l´original o fotocopia compulsada del contracte o certificat de gestió dels residus, en cas de no fer servir el Model II, facilitat per l´Ajuntament.

No oblideu de posar la data i  de signar el model I.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.12.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^