www.svmontalt.cat

A Sant Vicenç Reciclem

El servei de recollida de mobles vells (gratuït), electrodomèstics i residu verd (previ pagament) s'ofereix els dilluns, dimecres i divendres -no festius-.

Recollida andròminesSabies que l’Ajuntament de Sant Vicenç ve oferint un servei gratuït de recollida de mobles vells? Doncs, a partir d’ara, neveres, televisors, ordinadors, altres voluminosos i les restes de jardineria ja no són un problema. Truca al 93 791 05 11, de dilluns a divendres, de 9 a 13h, i t'ho passem a recollir. El mobles vells, sense cap cost, i els altres voluminosos i les restes de jardinera, abonant una taxa mínima de 10 euros.

El servei municipal et dirà quan ho pots baixar al carrer, t'ho vindran a buscar i ells ho portaran a la deixalleria on es reciclaran la major part dels seus components, a més evitarem que aquestes andròmines i residus vegetals quedin acumulats al voltant dels contenidors d'escombraries i entre tots millorarem l'espai públic i el carrer deixant-lo més net i endreçat.

Per això, si has de llençar les teves andròmines o les restes vegetals del teu jardí, pots portar-les a la deixalleria fixa o la deixalleria mòbil, segons el tipus de residu, o bé trucar al telèfon 93 791 05 11, on et diran quan passaran a buscar-les. Només caldrà que les deixis a la vorera de casa, en un lloc on s’evitin molèsties als ciutadans.

RECORDA:

 • Servei de recollida de mobles vells (limitat a 1 m3): gratuït
 • Servei de recollida d’electrodomèstics i material informàtic:
  • Aparells voluminosos (neveres, rentadores, congeladors, televisions grans...): 10 euros/unitat
  • Petits aparells (televisió petita, pantalla d’ordinador, batedora, torradora, etc.): 10 euros / d’1 a 4 unitats
 • Servei de recollida de residu verd (restes de jardineria sense sorra):
  • 1 saca d’1 m3: 10 euros
  • D’1 a 4 bosses industrials de plàstic: 10 euros

L’objectiu de la Regidoria de Medi Ambient és conscienciar als veïns i veïnes de la importància que té fer correctament el reciclatge de residus voluminosos i restes vegetals a través de les deixalleries –fixa i mòbil- i del Servei de recollida d’andròmines i residu verd per tal d’evitar els abandonaments a la via pública.

En aquest sentit, el Servei de recollida no es farà càrrec dels mobles vells, electrodomèstics o bosses de residu verd que s'hagin deixat a la via pública sense previ avís. Aquest incompliment no només comporta molèsties per a la resta de ciutadans sinó que també pot ser motiu de sanció.

Per això també és convida al ciutadans i ciutadanes a col·laborar si s’observa qualsevol persona portant a terme un abandonament, trucant immediatament a l’Ajuntament (93 791 05 11) o a la Policia Local (93 791 04 09) per tal de que s’aixequi acta i es pugui iniciar el corresponent expedient sancionador. Per altra banda també s’investigaran els residus abandonats amb l’objectiu d’esbrinar les dades dels propietaris.