www.svmontalt.cat

Teia MonerDins la programació de teatre per a tots els públics, la Regidoria de Cultura proposa, per aquest dissabte 5 de maig, El somni d’una nit d’estiu, un espectacle de música, màgia i titelles de la companyia de Teia Moner. Es podrà veure al Centre Cívic El Gorg a les sis de la tarda. Les entrades es podran adquirir abans de la representació, a la mateixa taquilla del Cívic, al preu de 2 euros.

El somni d’una nit d’estiu s’inspira en el clàssic de Shakespeare i s’explica amb titelles, cançons i màgia. El follet Puck és l’encarregat d’explicar aquesta història, amb un guió sòlid i ple de malentesos i escenes divertides. Teia Moner hi crea un espectacle amb una gran bellesa plàstica. Les cançons són de Pep López.

Actiu i titellaire, Teia Moner ha estat també formadora en l’àmbit de l’educació visual i plàstica. Formada a Itàlia, Polònia, Anglaterra i Alemanya com a titellaire, ha treballat com a clown, en el camp de l’animació i cinema amb plastilina, en màgia (amb el màgic Andreu), en diverses televisions i com a actriu. És premi Rialles i Premi Xarxa, i ha creat més de 25 espectacles, amb gires per tot Europa.

 

Publicat el 04.05.2012