www.svmontalt.cat

Las aventures de TintínAquest cap de setmana, la Regidoria de Cultura ha programat una nova sessió de cinema familiar al Centre Cívic El Gorg amb la pel·lícula "Las aventuras de Tintín: el secreto del Unicornio". La projecció del film serà diumenge 20 de maig a les 18 hores, i les entrades es posaran a la venda a la taquilla del cívic al preu de 2 euros.

En "Las aventures de Tintín: el secreto del Unicornio", el curiós i insaciable jove periodista Tintín i el seu lleial gos Milú descobreixen que la maqueta d'un vaixell conté un gran secret. Arrossegat per un misteri centenari, Tintín es troba en el punt de mira d'Ivan Ivanovitch Sakharine, un diabòlic vilà que creu que Tintín ha robat un valuós tresor vinculat a un cruel pirata anomenat Rackham el Roig.

Però amb l'ajuda del seu gos Milú, el mordaç i rondinaire capità Haddock i els maldestres detectius Hernández i Fernández, Tintín viatjarà per mig món, sempre anant un pas per davant i sent més astut que els seus enemics en una persecució per trobar el lloc on finalment descansa "l'Unicorn", un navili enfonsat que pot contenir la clau d'una quantiosa fortuna ... i d'una antiga maledicció.

Des d’alta mar fins a la sorra dels deserts del nord d'Àfrica, cada gir inesperat arrossega en Tintín i els seus amics a nivells més irrefrenables d'emoció i perill, demostrant que quan algú s'arrisca a perdre-ho tot, no existeixen límits per al que pugui arribar a fer.

 

Publicat el 18.05.2012