www.svmontalt.cat

Bòbuls i MargaridassesLa cita és el proper dissabte 1 de març. Aquest, serà el cinquè any consecutiu en què els Bòbuls i les Margaridasses tornaran a portar la diversió, la rauxa i, sobretot, la festa i les ganes de passar-ho bé als carrers de la vila, coincidint amb la celebració del Carnestoltes.

La trobada dels Bòbuls i les Margaridas tindrà lloc a les 12 del matí a la plaça del Poble i, tot seguit, s’iniciarà la cercavila festiva, amenitzada pel grup musical Els Ministrers del Sabre, que omplirà els carrers i places de la vila de gresca, rialles i corre-cuites, fins arribar a l'avinguda Toni Sors.

Un cop acabada la cercavila, a la qual us convidem a afegir-vos, prendran protagonismes les danses tradicionals amb el Ball de Pla de Sant Vicenç que es compon del Passeig de Dansa, la Farandola, l’Espolsada, El Ball Pla i la Bolanguera. Per acabar la festa se serviran sardines, pa i beguda per a tothom que en vulgui.  

L'organització de la festa va a càrrec de la Regidoria de Cultura i la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de l'Associació Gastronòmica Els Golafres, Associació Excursionista MontalTrek i Sant Vicenç per la Independència, i el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l'ONCE.

Cartell Bòbuls i Margaridasses

Cartell Bòbuls i Margaridasses

Fitxer: bobuls2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 210.16 kB  
Publicat el 20.02.2014