www.svmontalt.cat


Acte col·locació de la primera pedra

El proper divendres, 18 d’octubre, a les 17.30h tindrà lloc l’acte protocol·lari de col·locació de la primera pedra del nou institut al solar on es construirà el nou edifici.

L’acte, obert a la ciutadania, estarà presidit pel Sr. Antoni Llobet Mercadé, director general de Centres Públics del Departament d'Ensenyament, i per l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.


Reunió coordinació InstitutLa propera setmana s’iniciaran els primers treballs de construcció del nou Institut d’Ensenyament Secundari, que s’ubicarà a l’avinguda Sot del Camp. Aquestes obres duraran 16 mesos, aniran a càrrec de l’UTE Benito Arnó e Hijos, SAU&Euroconstruc, SA, i tenen un cost de 5.131.579,90 euros, als quals cal afegir-hi 212.502,95 euros, corresponents a l’adjudicació de serveis per a les diverses assistències tècniques necessàries per a l'execució de les obres.

Es preveu, doncs, que les línies d’ESO que actualment estan situades a les instal·lacions modulars prefabricades del Camí del Padró i les de Batxillerat que acull el Centre Cívic puguin inaugurar aquestes noves dependències durant el curs 2014-215.

Reunió coordinació InstitutEl passat dilluns, 14 d’octubre, es va realitzar una reunió prèvia a l’inici de les obres al solar on s’aixecarà el nou institut, amb la presència dels departaments d’Ensenyament i d’Insfraestructures de la Generalitat; d’una representació del consistori junt amb l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa; de l’empresa constructora; i de l’equip tècnic que dirigirà l’obra.

La reunió va servir per presentar a tots els agents que intervindran en l’execució del projecte,  per comprovar l’estat i la situació de les connexions de serveis bàsics previstos per al nou institut i per planificar i analitzar la implantació de l’obra.

En aquest sentit, la signatura de l’acta de replanteig es realitzarà el proper dilluns, 21 d’octubre, i la previsió és que al dia següent s’iniciïn els primers treballs.

El nou centre, tindrà aproximadament 4.400 m2 de superfície construïda, més una gran zona d’esbarjo. El nou edifici tindrà els serveis i comoditats que té un centre de nova construcció, una distribució en aules, espais per a usos administratius, elements de porxo que generin espais exteriors de relació, zones d’esbarjo, cafeteria, gimnàs, vestidors, biblioteca, etc.

Reunió coordinació InstitutAFECTACIONS EN L’ÀMBIT DE MOBILITAT
Quant a l’àmbit de la mobilitat, a partir del proper divendres, 18 d’octubre, quedarà fora de servei la zona d’aparcament que hi ha habilitada a tocar de l’Escola Sot del Camp. Tampoc es podrà aparcar a l’Av. del Sot del Camp, entre la rotonda i el primer pas de vianants.

Tanmateix, l’Ajuntament, per tal de donar resposta a les noves necessitats d’estacionament en aquesta zona, ha signat un conveni amb la família Mora, per a la cessió temporal de dues feixes ubicades al Camí del Padró, que la Brigada Municipal de Serveis ja està habilitant com a aparcament provisional.

Pel que fa a l’estacionament al Camí del Padró, també registrarà canvis, ja que a partir de divendres, 18 d’octubre, només s’autoritzarà l’estacionament de turismes al lateral esquerra, restant prohibit l’estacionament al lateral dret, amb l’objectiu de facilitat l’entrada i sortida a la nova zona d¡aparcament que tindrà capacitat per a més d'un centenar de vehicles, aparcats en bateria.

Publicat el 16.10.2013