X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Festa Major de Sant Vicenç 2014 ja és aquí!!!


Les activitats començaran el 12 de gener amb una exhibició d'aeromodelisme i s'allargaran fins el 26 de gener.

Festa Major Hivern 2014La Regidoria de Cultura ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major dedicada al patró, Sant Vicenç. Per anunciar la festa, s'ha triat la imatge del capgròs més popular i representatiu de la vila, l'Avi Pera.

La diada central de la Festa Major d'enguany es viurà dimecres 22 de gener, Sant Vicenç, amb la tradicional missa solemne, la ballada de sardanes, el vermut popular i la doble sessió de concert i ball amb l'Orquestra Selvatana. Però, al programa, dissenyat per a satisfer tots els gustos, hi ha lloc per activitats ja consolidades, com ara l'Escudellada, el Mercat medieval o la Bibliogimcana, i també per a novetats destacades, com ara la presentació oficial de l'espectacle-recital "Zorongo", dirigit per Joan Font i basat en obres de Falla i Lorca, o el concert "Música per la Llibertat 1714-2014", amb el qual l'Orquestra de Cambra de l'Empordà buscarà emocionar-nos, interpretant un programa format per cants i poemes patriòtics.

Mercat medieval 2014La Festa Major de Sant Vicenç 2014 també tindrà propostes per als joves: convidant-los a jugar al Paintball als pins de l'Andreu o a gaudir de la Night Prix, la nit més divertida del Cau Jove. A més, hi haurà cercavila de gegants, un concert de l'Orquestra Big Band de l'Escola Municipal de Música L'Oriola, el lliurament del premi al guanyador del concurs "Vols fer el cartell del Sant Vicenç Dona 2014?" i una amplia oferta d'activitats esportives, com ara la Kid's Challenge, el Campionat de caramboles o la Montalt-Bike.


PROGRAMA FESTA MAJOR SANT VICENÇ 2014


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.01.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^