www.svmontalt.cat
Aquest diumenge a partir de les 10.30h al Pavellˇ Municipal Toni Sors

Fit KidAquest diumenge, dia 23 de febrer, a partir de 2/4 d’11 del matí, al Pavelló Municipal Toni Sors es farà el Campionat de Catalunya de Fit Kid, d'on sortiran els classificats per a participar en el Campionat d'Espanya.

El Fit Kid és un esport complet, saludable i divertit que combina la dansa amb la gimnàstica esportiva, i on l'acrobàcia és molt important. Existeix una Federació Internacional de Dansa Esportiva que organitza diferents campionats i opens arreu d'Europa. El principal és el Campionat del Món, que cada any es realitza en un lloc diferent. Últimament s'ha organitzat a Itàlia, Croàcia i Anglaterra. En el Campionat del Món existeixen diferents modalitats entre les quals les més important són el Fit Kit, el Dance Show i la Fantasia.

L'organització del Campionat anirà a càrrec de Fit Kit España amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Tant per l’organització com per l’Ajuntament acollir el Campionat de Catalunya és una oportunitat per donar a conèixer aquest esport, i també Sant Vicenç.

Publicat el 17.02.2014