www.svmontalt.cat
Termini presentació sol·licituds: del 19 de maig al 2 de juny, ambdós inclosos


La Regidoria de Benestar Social, mitjançant els Serveis Social de Base Municipals, és la vehiculadora de tots els ajuts que es dediquen a les persones.

Beques 2014-2015L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa en marxa un programa d’ajuts, adreçat a les famílies santvicentines, especialment a aquelles que pateixen amb més incidència la recessió econòmica.

Enguany, s’han ampliat les línies d’ajut i, a més de les beques de menjador escolar i de llibres i material escolar, també s'han previst ajuts per al Casal i les Estades Esportives d’Estiu i per a fer front a les quotes i el menjador de l’escola bressol.

En concret, el programa d’ajuts 2014-2015 compren les línies següents:

  • Ajuts per a llibres i material escolar: per a nens/nes i joves de P3 a 4t ESO, empadronats al municipi
  • Ajuts per al Casal i les Estades Esportives d’Estiu: per a nens/es i joves, empadronats al municipi 
  • Ajut per a les quotes i el menjador de l’escola Bressol Municipal Els Garrofers: per a infants, empadronats al municipi

Tanmateix, a aquests ajuts municipals cal afegir-hi els ajuts per al menjador escolar que ofereix el Consell Comarcal del Maresme, destinats a nens/es en edat escolar, que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria.

Per sol·licitar els ajuts caldrà presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer Sant Antoni 13, l'imprès de sol·licitud i la documentació complementària que es requereix en la nota informativa. El termini per presentar les sol·licituds s’iniciarà el dia 19 de maig i finalitzarà el dia 2 de juny.

Nota informativa ajuts municipals

Sol·licitud ajut llibres i material escolar

Sol·licitud ajut Casal i Estades Esportives d'Estiu

Solicitud ajut quotes i menjador escola bressol 

Nota informativa ajuts Consell Comarcal del Maresme

Sol·licitud ajut CCM per menjador escolar

Declaració ingressos ajut CCM per menjador escolar

Per a més informació podeu trucar al telf.: 93 791 17 49.

Publicat el 14.05.2014