X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres, 26 de maig de 2006  -  7 h tarda
Anem al Teatre a veure “La fam”
Les entrades es poden adquirir fins el 12 de maig al Centre Cívic pel preu de 22 euros, que inclouen l'entrada al teatre i el servei d'autocar d'anada i tornada. El punt de sortida i arribada en autocar serà davant del Centre Cívic i es preveu la sortida cap a Barcelona a les 19:00h.
La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza, el divendres  26 de maig, una nova sortida en grup al Teatre Nacional de Catalunya (Sala Petita) per veure l'obra “La fam", de Joan Oliver.  L´obra té una durada de 90 minuts (sense entreacte), i està dirigida per Pep Pla.

La fam, escrita i publicada l´últim any de guerra (1938), recrea les contradiccions i les inquietuds de les etapes del procés revolucionari. Mentre la societat catalana passa gana i altres penúries a la rereguarda, Joan Oliver descriu a La fam l´enfrontament entre dos dels comportaments, aparentment contraris, que es poden donar en un procés revolucionari. Nel, l´home organitzat i diligent, que segueix amb fidelitat les consignes del Partit, i Samsó, l´home independent, individualista i errant, que no vol ser manat per ningú i que no vol tampoc manar ningú. Amb aquests dos caràcters prou contrastats, podran culminar amb satisfacció les ànsies de transformació i de millora social d´una significativa part del poble? O es produirà el fracàs?

Lloc: Sortida: Davant del Centre Cívic
Organitza: Regidoria de Cultura
Preu: 22 Euros
Tipus d'acte: Teatre
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^