Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Pius Morera presenta el seu nou poemari a Barcelona

Poemari Pius MoreraEl filòleg i poeta afincat a Sant Vicenç, Pius Morera i Prat, presenta demà 10 de febrer a Barcelona el seu darrer llibre de poemes que porta per títol “Se m’ha acostat per oferir-me els llavis” i ha estat editat per Témenos.

La presentació tindrà lloc a UPgrade (C/ Vallespir 39) a les 19.30h i l’acte comptarà amb la presència de l’autor, i l’editor, Carles Cervelló. Presentarà l’acte en David Castillo.

Durant la presentació es recitaran poemes per part de Ricard Mirabete, David Caño, Mireia Calafell i Sònia Moya.

Pius MoreraTanmateix, és previst que Pius Morera també presenti el seu nou llibre a Sant Vicenç de Montalt. En aquest cas, l’acte se celebrarà el proper 20 de febrer a les 21h a la Biblioteca Municipal La Muntala.

Pius Morera és membre de l’Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes i ha publicat més d’una trentena d’obres, entre poemaris propis i traduccions d’altres autors.

Des del desembre del 2010, condueix a Ràdio Santvi l'Aparador de poesia, un espai radiofònic dedicat a la poesia per on han passat les veus més importants i les més prometedores de la poesia catalana i és un col·laborador habitual de la biblioteca, on imparteix tallers d’escriptura.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.02.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^