X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
PSC - Octubre 2015
  • El PSC s’alegra que L’Oficina Antifrau de Catalunya i la Fiscalia de Mataró hagin considerat que no s’aprecia cap supòsit d’ús o destinació irregular de fons públics en les contractacions dels arquitectes municipals.

    És positiu que el nostre poble no sigui objecte de notícies sobre possibles irregularitats; ens mereixem la imatge que ens correspon com a municipi on la transparència i les bones pràctiques han de ser la norma a seguir.

    El nostre grup ja va considerar en el seu moment, que s’ havien de treure a concurs les places d’ocupació pública que la llei obliga, i així s’està realitzant.

    El nostre compromís des de l’oposició és i serà demanar el màxim rigor en tot concurs públic per contractar persones i serveis amb la finalitat d’evitar qualsevol frau de llei, així com vetllar per una neutralitat que eviti qualsevol abús de poder o favoritisme de qualsevol tipus.

    Des d’aquesta línia de bon govern, la col·laboració amb el PSC sempre estarà garantida. El nom del nostre municipi mereix ser exemple de transparència perquè puguem sentir-nos orgullosos de pertànyer a ell.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2015

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^