Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
CiU - Desembre 2015
  • Les proposta d’ordenances fiscals per al 2016 contempla una congelació de tots els impostos,  taxes i preus públics, i la reducció d’un 50% en la taxa de gual, que a partir de l’1 de gener passaran de tenir un cost de 60 euros a 30 euros anuals.

    La voluntat del govern quan va posar en marxa la campanya de regularització dels guals era aconseguir que tots aquells veïns que venien fent ús d’un gual sense pagar la corresponent taxa, normalitzessin la seva situació amb dos objectius ben clars i definits:

    D’una banda, acabar amb la injustícia que suposava que només un número reduït de veïns haguessin de fer front al pagament de la taxa mentre que la gran majoria estava fent ús del gual i no pagava. I d’una altra banda, reduir el cost de la taxa en un 50%, fent bona la premissa que si tothom paga, tothom acaba pagant menys.

    Tot i que a vegades, cal prendre decisions impopulars, i haver de pagar quan fins ara no ho havies fet no li agrada a ningú, es feia necessari regularitzar una situació injusta.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.12.2015

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^