Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article ERC - Maig 2016
  • En molts dels nostres discursos no ens cansem de demanar transparència al govern municipal, volem un ajuntament més transparent! Com a resposta a les nostres peticions, l’únic que ens donen són bones paraules a més de quantitat d’edictes, decrets i actes perquè els llegim.

    Ja sabem que treballen molt, però això NO és transparència, no és el que demanem. La transparència és informar amb claredat la ciutadania del que es fa des de l’Ajuntament, dir on van els nostres diners, en què se’ls gasta l’Ajuntament, qui rep subvencions i per què, amb quins criteris es donen les beques de menjador i quantes se’n donen enguany, quins serveis rebem, com s’adjudiquen les obres, com s’ajuda les empreses i els autònoms del poble, què passa amb el POUM, en quina situació estan els funcionaris interins, quines demandes judicials té, i moltes més que hi podríem afegir.

    La transparència és dir el que es fa bé i fer autocrítica del que es fa malament. Recordeu que l’Ajuntament som totes i tots els que vivim en el poble; per tant, totes les decisions que es prenen des de l’Ajuntament ens afecten a tots. Hi ha temps per a rectificar; mentrestant, nosaltres continuarem demanant més transparència a qui ens governa.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.05.2016

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^